IMG_7135IMG_7136

Somewhere in the middle of a wheat field, minutes away from the Natural Park of the Bardenas of Navarra, stands a sleek, minimal hotel conceived by Emiliano López & Mónica Rivera. Aire de Bardenas features container cube rooms, each individually designed and made of recycled wood. They are scattered across the field to create a central courtyard – a communal space and ‘the shelter from the wind.’
In harmony with area’s small-scale architecture, the architects avoided structures of big volume and blended the hotel into local landscape.

via dot dot dot.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s